İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Akşemsettin İlkokulu

Esra ÖRS - Müdür Yardımcısı

2008 yılında Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği lisans programından mezun oldu. Takip eden yıl içerisinde İstanbul ili Küçükçekmece ilçesine sınıf öğretmeni olarak atandı.2015 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İlköğretim Sınıf Öğretmenliği Yüksek lisans programından mezun oldu.2017 yılında İstanbul Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı Programında ikinci lisans eğitimi almaya hak kazandı. Ancak 2018 yılında doktora programına başlaması sebebiyle programdan ayrıldı.Halen İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa´da Sınıf Öğretmenliği alanında doktora eğitimi almakta. Çeşitli makaleleri ve bildirileri bulunmakta. Ayrıca "Okuduğunu Anlama Becerilerini Geliştirme , Stratejiler, Teknikler, Uygulamalar" adlı kitabın ortak yazarıdır. 2019 yılından itibaren okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.